Klantenservice
0
Sluiten

Eetkamer

   EetkamerDe eetkamer is een plek waar heel de familie bij elkaar komt op feestdagen. Het is een plek waar gezelligheid plaats vindt.Een eettafel en eetkamerstoelen combineren. De ene persoon heeft een natuurlijk oog en talent voor stylen, mixen en matchen, de ander kan wel wat hulp gebruiken. En dat is helemaal niet erg. Wat je ook zoekt je vi Toon meer

Merken

Prijs

-
11 Producten

 

 Eetkamer
De eetkamer is een plek waar heel de familie bij elkaar komt op feestdagen. Het is een plek waar gezelligheid plaats vindt.
Een eettafel en eetkamerstoelen combineren. De ene persoon heeft een natuurlijk oog en talent voor stylen, mixen en matchen, de ander kan wel wat hulp gebruiken. En dat is helemaal niet erg. Wat je ook zoekt je vindt het bij ThuisXL

 

Wijnrekken

Thuis dineren en borrelen was nog nooit zo makkelijk. Een wijnrek kan je natuurlijk ook als flessenrek gebruiken. Voor mooie water- en limonadeflessen bijvoorbeeld. Je plaatst onze wijnrekken eenvoudig in een open keukenkast. Dan heb je die fles wijn altijd bij de hand.

 

Eetkamerstoelen

Mooie en comfortabele eetkamerstoelen nodigen uit om extra lang te tafelen. Gezellig! Eetstoelen uitkiezen is leuk, maar ook iets waar nog wat praktische zaken bij komen kijken om over na te denken. Het afstemmen van de hoogte van de zitting op de hoogte van je eettafel is bijvoorbeeld belangrijk voor je zithouding. En geef je de voorkeur aan wel of geen armleuningen?

 

Barkrukken

Begin de dag in een comfortabele ontbijtbarstoel of de sluit de avond af met een drankje op een strakke barkruk. Aan een kookeiland, hoge eettafel, een bar of op kantoor. Een ding in zeker, wij hebben er één die bij jouw stijl past. We hebben verschillende barkruk designs: met of zonder rugleuning, voetsteunen, inklapbaar (om ruimte te besparen) en in hoogte verstelbaar.

 

Eetkamersets

wij hebben complete eethoeken samengesteld voor elke woonstijl. En voor elk gezelschap: van een knusse eetkamerset met twee zitplaatsen tot een tafel met stoelen voor zes personen.

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking