Klantenservice
0
Sluiten

Kookplaten

Kookplaten kopen? ThuisXL heeft een groot assortiment aan kookplaten. Vind hier allerlei kookplaten. Toon meer

Merken

Prijs

-
7 Producten

Kookplaten

Op zoek naar kookplaten? ThuisXL heeft een breed assortiment aan kookplaten. Koop een 4 of 2 pits keramische kookplaat of een (draagbare) inductiekookplaat. Ga je op kamers of ga je op reis? Misschien is een 1pits elektrische kookplaat kopen wel een goed idee.

Inductiekookplaat

Inductiekookplaat kopen kan eenvoudig bij ThuisXL. Op ThuisXL kan je een 1-,2- of 3 pits inductiekookplaat kopen. Niet alle pannen zijn geschikt voor de inductiekookplaat. Voor een inductiekookplaat heb je speciale pannen nodig.

Keramische kookplaat

Een keramische kookplaat werk op elektriciteit. Het voordeel van een keramische kookplaat is dat het makkelijk schoon te maken is. Niet alle pannen zijn geschikt voor de keramische kookplaat. Pannen moeten dik zijn en vlak. Op deze manier kan de warmte de pan goed bereiken. Keramische kookplaat kopen? Bekijk hier ons assortiment.

Gaskooktoestel

Gaskooktoestellen werken op gas, propaan of butaan. Gaskooktoestellen zijn ideaal om te gebruiken tijdens het kamperen, rondreizen of onderweg. Je kan 4-, 2-, of 1 pits gaskooktoestellen kopen, afhankelijk van je wensen en huishouden. Gaskooktoestel kopen? Bekijk ons assortiment hier

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking