Klantenservice
0
Sluiten

Zwemmen

Zwemartikelen kopen? ThuisXL heeft een groot assortiment aan zwemartikelen. Vind hier allerlei zwemartikelen. Toon meer

Merken

Prijs

-
7 Producten

Zwemmen

In ons assortiment vindt u de volgende (opblaasbare) zwembad artikelen:
Opblaasfiguren: Opblaasbare dieren, luchtbedden in de gekste vormen en meer... Opblaasfiguren zijn niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen.
Luchtbed: Dobberen op het water of relaxen aan de kant. Met een luchtbed neemt u een stukje comfort mee naar het zwembad of het strand.
Opblaasbare glijbaan: Racen in eigen achtertuin kan met een opblaasbare waterglijbaan. Hiermee is speelplezier in eigen tuin gegarandeerd. Door de ingebouwde sprinklers in de glijbanen is het bovendien altijd een comfortabele ervaring.
Waterspeelgoed: U heeft geen kind meer aan uw kinderen dankzij het leukste opblaasspeelgoed. Vermaak voor in het zwembad, op de camping, op het strand of in de tuin.
Strandbal: Met een opblaasbare strandbal kunnen u of uw kinderen overgooien of spelen in het water. De vrolijke strandballen zien er bovendien ook nog eens zeer leuk en zomers uit.
Zwemband: Met een zwemband kunt u heerlijk in het water dobberen. Perfect voor kinderen én voor volwassenen die gewoon even willen relaxen in het water.

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking