Klantenservice
0
Sluiten

Slaapkamer

Slaapkamer Na een lange werkdag verlangt men naar zijn bed. De slaapkamer is een plek waar je tot rust komt en je je ontspannen voelt. ThuisXL helpt je om opgeladen een nieuwe dag te beginnen. Stap jij binnen in een industriële slaapkamer met metalen, zwarte en houten details of past een romantische stijl bij jou door de sierlijke vormen en zachte Toon meer

Merken

Prijs

-
49 Producten

Slaapkamer
Na een lange werkdag verlangt men naar zijn bed. De slaapkamer is een plek waar je tot rust komt en je je ontspannen voelt. ThuisXL helpt je om opgeladen een nieuwe dag te beginnen. Stap jij binnen in een industriële slaapkamer met metalen, zwarte en houten details of past een romantische stijl bij jou door de sierlijke vormen en zachte materialen?

 

Beddengoed

Fijn beddengoed is van belang bij een goede nachtrust. Zachte dekbedovertrekken, gordijnen die het licht buiten houden, en kussens en dekbedden die passen bij je slaapkamerstijl. Voeg een extra touch van comfort toe aan je slaapkamer met een zacht vloerkleed om de dag nóg comfortabeler te beginnen, of te eindigen.

 

Kledingkasten & kledingrekken

Van kledingkasten tot aan kledingrekken. Wat je ook zoekt, je vindt het bij ThuisXl. Wellicht iedereen is op zoek naar een mooie, betaalbare garderobekasten om je kleding in te leggen of te hangen. Of je nu een kinderkledingkast zoekt, een schuifdeurkast verlangt of een inloopkast gaat maken: wij hebben de kast die bij jouw slaapkamer past.

 

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking