Klantenservice
0
Sluiten

Verzenden & retourneren

Levertijd & verzendkosten
Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 16:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden, tenzij er een andere levertijd aangegeven staat rechtsboven op de productpagina. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€5,99 voor bestellingen in onder de € 60,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 60,-

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL, GLS of DPD. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Indien je niet thuis bent op het moment van bezorgen is het mogelijk dat je pakketje bij een pakketshop geleverd wordt. Je hebt 7 dagen om je pakket daar op te halen voordat het aan ons teruggestuurd wordt. Bij het terugbetalen van deze retourzending zullen we de verzendkosten inhouden om de kosten voor het retourzenden te dekken.

Retourneren
Wij weten als geen ander dat een product het toch niet helemaal kan zijn en retour moet. No worries, je kunt het product altijd binnen 14 dagen terugsturen!

Wilt u iets retourneren of heeft u een vraag met betrekking tot uw product. Stuur ons een email via [email protected]

Je hebt dus 14 dagen om te beslissen of je het product wilt houden, en zo niet, stuur je het gewoon aan ons retour en storten wij het bedrag dat je voor het product hebt betaald terug. De kosten om het product weer bij ons te krijgen moet je wel zelf betalen. Afhankelijk van de vervoerder die je hiervoor uitkiest ligt dit bedrag meestal rond de €6,95. 

Om je retour aan te melden neem je contact met ons op via [email protected]. Wij sturen je dan verdere instructies. Na je retourmelding stuur je binnen 14 dagen het product inclusief alle toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons retour. Wij storten dan, mits we het product in goede orde retour hebben ontvangen, binnen 14 dagen het orderbedrag terug.

De volgende categorieën producten zijn uitgesloten van het herroepingsrecht en kun je niet aan ons retourneren:

  • Maatwerkproducten; producten die volgens de specificaties van jou als klant zijn gefabriceerd;
  • Voedsel, producten die snel bederven of een beperkte houdbaarheid hebben;
  • Verzegelde hygiene producten waarvan de verzegeling is verbroken zoals; epilators, scheerapparaten, ondergoed, pyjama's & In-ear headsets;
  • Producten waarbij de garantiezegel is verbroken, te denken aan games, dvd's en blu-ray's;
  • Producten die na levering door hun aard onherroepelijk vermengd zijn met andere producten;
  • Digitale vouchers of cadeaubonnen.

 

Heb je vragen?

Stel ze aan onze klantenservice via:

- Chat: op de website rechtsonder
- Email: [email protected]
- Bel: +31 (0) 85-0519680

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking