Klantenservice
0
Sluiten

Suppen

Sup artikelen kopen? ThuisXL heeft een groot assortiment aan sup artikelen. Vind hier artikelen voor suppen. Toon meer

Merken

Prijs

-
61 Producten

Wat zijn sup boards?

Sup boards (een afkorting van Stand up paddle boards) zijn speciale borden waarmee jij je kan voortbewegen op het water. Een sup board wordt vaak vergeleken met een surfplank, maar deze vergelijking is niet juist. Suppen is een geheel andere sport dan surfen. Een sup board is namelijk vele malen stabieler dan een surfplank. Met de bijbehorende peddel kan jij gemakkelijk voortbewegen op het water.
Suppen is een van de snelst groeiende watersporten ter wereld. Daarom kan jij op ThuisXL duurzame sup boards bestellen van een hoge kwaliteit en dat ook nog eens voor een scherpe prijs. Bij de aankoop van jouw sup board zit er altijd garantie.

Hoe werkt een Sup board?

Bij de aankoop van een Sup board zit er altijd een board, peddel, pomp, reparatiekit en tas inbegrepen. Zo kan jij overal waar jij maar wil suppen en door de reparatiekit gaat het board ook nog eens lang mee wat het ook nog eens duurzaam maakt. Wanneer jij wilt beginnen met suppen, neem je het board mee naar een rustig(e) meer, rivier of gracht. Daar blaas jij het board op tot de aangeraden druk. Daarna kan jij het water op. Om te beginnen is het aan te raden om te starten op de knieën. Zo heb je de meeste balans en dat is belangrijk bij het suppen. Na enkele tijd kan jij jezelf uitdagen door te gaan staan.

Naast de balans is het ook belangrijk dat je de SUP peddel goed vasthoudt. Een vereiste hier is dat je de peddel goed afstelt op jouw eigen lengte. Houd de handen op schouderbreedte uit elkaar om zodoende de meeste controle over de SUP peddel te hebben. Tijdens het suppen dien je het blad volledig onderwater te dompelen en lange slagen te maken om zoveel mogelijk vaart te maken.

Hieronder is nog een korte video te vinden waarin uitgelegd wordt hoe je het best kunt suppen.

Suppen is voor iedereen!

Of je nu jong of oud bent, klein of groot het maakt bij suppen allemaal niet. Dit maakt het daarom ook een van de meest toegankelijke watersporten. Het enige wat je nodig hebt is een SUP board en een peddel. En met bovenstaande video kan je binnen enkele minuten al het water op en plezier hebben!

Suppen is de ultieme work-out

Naast dat een sup board hartstikke leuk is, is het ook nog eens goed voor je lichaam. Je verbruikt namelijk tijdens het suppen meer dan 95% van je spieren. Op een mooie zomerdag geniet je dus van de zon, het suppen en je valt daarbij ook nog eens af.

Ben jij geintresseerd in een SUP board? Op ThuisXL staan verschillende soorten sup boards voor een zeer scherpe prijs. Al onze SUPs zijn duurzaam en van hoge kwaliteit. Zo kan je onbezorgd suppen wanneer je maar wilt.

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking