Klantenservice
0
Sluiten

Knaagdieren

Huisdierbenodigheden kopen? ThuisXL heeft een groot assortiment aan huisdierbenodigheden. Vind hier alles voor je konijnen & kippen. Toon meer

Merken

Prijs

-
13 Producten

Knaagdieren

Wie een knaagdier koopt heeft ook knaagdierbenodigdheden nodig, zoals knaagdierspeeltjes, knaagdierhok, bodembedekking. Houd je knaagdier bezig met allerlei knaagdierspeeltjes. Mocht je je knaagdier mee willen nemen dan kan dat in een transportbox. Op ThuisXL.nl vind je allerlei knaagdierbenodigdheden voor o.a. konijnen, cavia’s, hamsters, muizen en meer!

Knaagdierspeeltjes
Ook knaagdieren moeten zich kunnen vermaken. Speeltjes bieden hierbij een uitkomst. Hamsters vermaken zich al snel met verschillende buizen en een rad. Konijnen en cavia's vinden speeltjes met snoepjes leuk of verschillende knaagspeeltjes.

Knaagdierhok
Een knaagdierhok kopen kan eenvoudig op ThuisXL.nl. Hier vind je houten knaagdierhokken, rennen, buitenhokken en meer. De grootte van het hok is afhankelijk van het dier dat je hebt. Zo heeft een hamster een kleiner hok nodig dan een konijn. Er zijn hokken met een ren, meerdere verdiepingen en een binnenruimte. Sommige hokken zijn van metaal, andere van kunststof of hout. Welke bij jou past is afhankelijk van de omgeving en het soort knaagdier.

Knaagdierhok kopen?

Op ThuisXL.nl vind je verschillende knaagdierbenodigdheden. Van hokken tot speelgoed. Koop voordelig en snel op ThuisXL.nl. De meeste artikelen worden binnen 3 tot 5 werkdagen geleverd.

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking