Klantenservice
0
Sluiten

Konijnenhokken

Konijnenhokken kopen? ThuisXL heeft een groot assortiment aan konijnenhokken. Vind hier het perfecte konijnenhok voor thuis. Toon meer

Merken

Prijs

-
7 Producten

Knaagdierhok
Een knaagdierhok kopen kan eenvoudig op ThuisXL.nl. Hier vind je houten knaagdierhokken, rennen, buitenhokken en meer. De grootte van het hok is afhankelijk van het dier dat je hebt. Zo heeft een hamster een kleiner hok nodig dan een konijn. Er zijn hokken met een ren, meerdere verdiepingen en een binnenruimte. Sommige hokken zijn van metaal, andere van kunststof of hout. Welke bij jou past is afhankelijk van de omgeving en het soort knaagdier.

Ren
Een ren biedt een uitkomst om je knaagdier buiten te kunnen houden en meer vrijheid te geven. Rennen zijn in verschillende kleuren, groottes en materialen verkrijgbaar. Hoe groot de ren moet zijn is afhankelijk van het grootte van het knaagdier en de wensen van de eigenaar. Sommige rennen kun je aan elkaar vastmaken waardoor je een groter oppervlak creërt voor je huisdier.

Buitenhok

Een buitenhok is ideaal voor wanneer je je knaagdier het gehele jaar buiten wil laten staan. Buitenhokken zijn weerbestendig en hebben een aparte binnenruimte waar jouw knaagdier kan verschuilen bij slecht weer. Sommige buitenhokken hebben meerdere verdiepingen en een ren waar je knaagdier vrij rond kan lopen.

Konijnenhok kopen?

Een konijnenhok kopen kan voordelig en snel op ThuisXL.nl. Hier vind jij jouw ideale konijnenhok. De meeste konijnenhokken zijn binnen 3 tot 5 werkdagen geleverd.

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking