Klantenservice
0
Sluiten

Keukenmixers

Keukenmixer kopen? ThuisXL heeft een groot assortiment aan keukenmixers. Vind hier allerlei keukenmixers. Toon meer

Prijs

-
0 Producten

Geen producten gevonden...

wat doet een keukenmixer?


Een keukenmixer zorgt ervoor dat deeg en beslag optimaal gemixt kan worden. Dit wordt onder andere veel gebruikt bij het bewerken van pizza- brood- en taartdeeg.
Wat is het voordeel van een keukenmixer
Keukenmixers zorgen ervoor dat u als consument weinig tot geen energie kwijt bent aan het mixen van diverse soorten degen. Doordat de machine constant kracht behoud zorgt dit dat het deeg optimaal gemixt/gekneed wordt. Dit in tegendeel tot het met de hand mengen waarbij kracht op een gegeven moment verminderd door de inspanning.
Hoe zijn de keukenmixers beveiligd?
De keukenmixers zijn beveiligd door middel van een oververhitting systeem. Hierbij wordt de mixer automatisch uitgeschakeld als het product te lang aan blijft staan, de motor te hard moet werken bij moeilijk verwerkbare producten (bijvoorbeeld noten). Ook worden er handleidingen geleverd bij uw keukenmixer met verdere informatie over het product en het oververhittingsbeveiligingssysteem.
Hoe weet u welke ingrediënten geschikt zijn voor de keukenmixer?
Bij de keukenmixers zit een bijgeleverde handleiding waarin de aangeraden ingrediënten staan vermeld.
Waar kan ik vinden wat bij de keukenmixer is inbegrepen?
Binnen de categorie product omschrijving staat vaak een sub- categorie genaamd 'verpakkingsinhoud' Hierin staat vermeld welke product accessoires standaard worden bijgeleverd

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking