Klantenservice
0
Sluiten

Tuinhuizen

Tuinhuizen & opbergers kopen? ThuisXL heeft een groot assortiment aan tuinhuizen & opbergers voor thuis. Vind hier alle tuinhuizen & opbergers voor in de tuin. Toon meer

Merken

Prijs

-
21 Producten

Tuinhuizen

Een tuinhuis kan een ideale oplossing zijn voor als je meer ruimte nodig hebt in huis. Je kunt bijvoorbeeld fietsen, speelgoed of gereedschap in het tuinhuis bewaren, zodat het toch allemaal droog ligt. Bij ThuisXL verkopen wij tuinhuizen in veel verschillende soorten en maten. Ze zijn makkelijk in elkaar te zetten en kwaliteit staat altijd voorop. Mocht je geen tuin hebben? Dan kun je er ook voor kiezen om een tuinhuisje op het dakterras te zetten!

Materiaal
Er zijn verschillende tuinhuisjes op de markt. Metalen tuinhuisjes, houten tuinhuisjes en meer. Ieder tuinhuisje vereist een andere manier van verzorging. Zo hoef je amper om te kijken naar een metalen tuinhuisje, maar een houten tuinhuisje vereist onderhoud met beits.

Opbergen

Tuinhuisjes kunnen voor verschillende doeleinden worden ingezet. Zo kun je een fietsenschuur plaatsen of een tuinhuisje uitsluitend bedoeld voor opslag. Tuinhuisjes zijn weerbestendig en houden jouw spullen droog en veilig.

Kopen
Een goedkoop tuinhuis kopen op ThuisXL.nl, dat is voordelig en snel. De meeste tuinhuisjes zijn binnen 3 tot 5 werkdagen geleverd.

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking