Klantenservice
0
Sluiten

Tenify Kindertablet - 100% Kidsproof - Hoesje - Blauw

Productomschrijving

Zoekt jouw kindje veel afleiding op de tablet? En heb jij liever dat hij of zij bezig is met educatieve spellen? Met de kindertablet weet jij precies waar jouw kindje mee bezig is tijdens een middagje binnen spelen. De meeste reguliere tablets hebben geen kinderstand, waardoor hun activiteit lastig te monitoren is. Daarom hebben wij een ouder control app bedacht waarin jij als ouder zelf kunt bepalen wat je kind wel en niet mag op de tablet.

Jouw voordelen

  • Je kind heeft geen toegang tot privézaken – De kindertablet is een stuk veiliger. Voorkom contact met privézaken of apps die niet geschikt zijn voor zijn leeftijd.
  • Geef je kind een voorsprong in zijn ontwikkeling – Download hiervoor bijvoorbeeld spelletjes met taal, cijfers, kleuren en andere dingen die aansluiten bij de ontwikkeling van jouw nieuwsgierige aagje.
  • Voorkom een beeldschermverslaving – Stel een tijdslimiet in voor het gebruik van de kindertablet.

Hou als ouder alle touwtjes in handen

Maak je je zorgen dat je kinderen online wel eens iets zouden tegen kunnen komen waarvan je liever had gewild dat ze het niet hadden gezien? Met de kindertablet is het zeer eenvoudig om in te stellen wat je kinderen wel en niet mogen. Hierdoor ervaar jij de optimale monitoring op het tabletgebruik van jouw kind!

Bescherming

Maak van de kindertablet een omgeving waarin de beste inhoud voor kinderen verzameld wordt waaronder apps, leerzame en leuke video's, websites en spelletjes. Daarnaast wordt de tablet bijvoorbeeld ook beschermd tegen het verwijderen van apps of het maken van onbedoelde aankopen.

Schermtijd voor je kind

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en de Nederlandse Vereniging voor Kinderartsen adviseren de volgende maxima voor de schermtijd van jonge kinderen:

  • Kinderen tot 2 jaar: Zo min mogelijk beeldschermgebruik, liefst helemaal geen
  • Kinderen van 2-5 jaar: Maximaal 1 uur per dag
  • Kinderen van 5-12 jaar: Maximaal 2 uur per dag

Daarnaast is het belangrijk dat je kind leert om na iedere 20 minuten schermtijd 20 seconden in de verte te staren. Dit voorkomt bijziendheid. Ook is het goed voor je kind om minimaal twee uur per dag buiten door te brengen. Zo krijgt hij genoeg beweging en daglicht, wat gezondheidsrisico’s verkleint.

Eigenschappen

  • Kids-proof stootbumper
  • Inclusief camera en AUX-ingang
  • Geschikt voor kinderen van alle leeftijden
  • Perfect als verjaardagscadeau

Reviews

0 from 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Anderen bekeken ook

Tenify Kindertablet - 100% Kidsproof - Hoesje - Blauw
€ 59,99
Tenify Kindertablet - 100% Kidsproof - Hoesje - Blauw
Tenify Kindertablet - 100% Kidsproof - Hoesje - Blauw
Op werkdagen vóór 17:00u besteld. Volgende dag in huis!
Toevoegen aan winkelwagen

Bekeken

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking