Klantenservice
0
Sluiten

Pro Garden - Premium Kussenbox - Waterdicht - 120x45x57 cm - Zwart

Productomschrijving

De Pro Garden Premium Kussenbox Waterdicht is de perfecte oplossing voor het opbergen van al je tuinkussens, tuingereedschap of speelgoed. Met een inhoud van 300 liter is deze kussenbox ruim genoeg om alles wat je buiten gebruikt netjes en droog op te bergen. Het zwarte PVC met houtlook zorgt ervoor dat deze tuinkist goed past in iedere tuin en bij iedere stijl.

Kenmerken:

  • Afmetingen: 120 x 45 x 57 cm
  • Inhoud: 300 liter
  • Waterdicht
  • Kleur: Zwart met houtlook

Duurzaamheid:

Deze kussenbox is gemaakt van hoogwaardig PVC en heeft een houtlook. Dit geeft de kussenbox niet alleen een mooie uitstraling, maar zorgt er ook voor dat deze weersbestendig en duurzaam is. Daarnaast is deze tuinkist waterdicht, wat ervoor zorgt dat je spullen altijd droog blijven, zelfs tijdens een flinke regenbui.

Ruimtebesparend:

De Pro Garden - Premium Kussenbox - Waterdicht is niet alleen ruim genoeg voor al je tuinkussens en tuingereedschap, maar bespaart ook nog eens ruimte in je tuin. Door de compacte afmetingen van 120 x 45 x 57 cm past deze kussenbox gemakkelijk op iedere gewenste plek in je tuin. Zo kun je al je spullen netjes en georganiseerd opbergen zonder dat het veel ruimte inneemt.

Gebruiksgemak:

Deze kussenbox is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. De deksel van de tuinkist is gemakkelijk te openen en te sluiten dankzij de handvatten aan de zijkanten. 

Reviews

0 from 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Anderen bekeken ook

Pro Garden - Premium Kussenbox - Waterdicht - 120x45x57 cm  - Zwart
€ 39,99
Pro Garden - Premium Kussenbox - Waterdicht - 120x45x57 cm - Zwart
Premium Kussenbox - Waterdicht - 120x45x57 cm - Zwart
Op werkdagen vóór 17:00u besteld. Volgende dag in huis!
Toevoegen aan winkelwagen

Bekeken

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking