Klantenservice
0
Sluiten

Flower-up Set van 3 Magnolia 30-40 cm

Productomschrijving

Met deze Magnolia planten kweekt u binnenkort mooie bloemen. Wij adviseren dit product buiten te planten. De planten hebben namelijk zo'n 6 zonuren per dag nodig. Wanneer u ze op een goede plek plant en goed verzorgt, kunt u na een jaar al genieten van uw zelfgekweekte bloemen.
De Magnolia ia een goed soort voor een wat kleinere tuin. Dit proces duurt echter wel een aantal jaren. De licht geurende, stervormige bloemen zijn veelal puur wit of lichtroze en verschijnen eind maart / begin april voordat de bladeren zich ontvouwen. Net als alle andere magnolia-soorten is Magnolia stellata geen wintergroene struik.

Het is een makkelijke heester die weinig verzorging vraagt. Snoeien is niet nodig. Magnolia kan op bijna alle grondsoorten, let alleen op als de grond weinig waterdoorlatend is. Geef als het kan de Magnolia een beschutte plek zodat hij beschermd wordt tegen koude wind. De bloemen zullen hierdoor minder snel bruin worden.
• Magnolia Susan is een dwergvorm uit Amerika die zo'n twee meter hoog wordt. De bloemblaadjes zijn vrij smal en staan sierlijk uit als de bloem zich helemaal opent. Ze zijn roze van kleur, aan de binnenzijde wat lichter. De bloemen verschijnen in grote aantallen. Door velen wordt deze hybride beschouwd als de beste van de acht Amerikaanse nieuwigheden, die bekend staan als 'The Girls' of 'The Sisters'.
• De stermagnolia Magnolia Stellata is een vrij kleine struik die bloeit met stervormige bloemen, prachtig voor de kleine tuin.
• Magnolia Soulangeana bloeit met grote wit met roze opstaande bloemen. De bloemen lijken op die van een tulp, daarom wordt de Magnolia ook wel in het Nederlands Tulpenboom genoemd. Dit is een rijkbloeiende Beverboom die al vanaf april uitbundig begint te bloeien, voordat het blad uitloopt.
Bij ontvangst zullen de producten tussen de 30 en 40 cm zijn inclusief p9 potje.
Het is belangrijk dat de producten direct gepland gaan worden en in het begin goed water krijgen, maar zorg ervoor dat dit niet te overmatig gebeurt.


In ontvangst nemen van de planten
Wanneer u de planten in ontvangst neemt, is het wenselijk deze meteen te planten.
Lukt dit niet?
• Bedek de wortels en zet de plant in uw tuinhuis of garage.
• Laat een plant nooit onbeschermd tegen wind en regen buitenstaan.
• Zorg ervoor dat de wortels niet uitdrogen. Bijvoorbeeld door het potje met de wortels in een grote plastic zak te stoppen en vervolgens wat vochtige grond in deze zak te doen.
• Doe dit niet langer dan 1-2 dagen.
• Wij raden u aan om de producten buiten te planten. `s Winters is het raadzaam om de planten binnen te zetten. Vanaf half mei kunnen ze gerust weer naar buiten. Begiet hem dan regelmatig en laat ze niet uitdrogen.
• Bij levering zullen de producten 30-40 cm zijn inclusief p9 potje. Dit verschilt per plant.
• Voordat u de producten plant, laat u ze eerst een uur in lauw water zodat de wortels zich goed vol kunnen zuigen. Graag vervolgens een gat dat ruim genoeg is voor de wortels van de plant, ongeveer 1,5 keer de grootte van de kluit.
• Vul het gat op met ongeveer 5 liter potgrond, terwijl u af en toe beweegt met de plant zodat de wortels goed contact maken met de grond.
• Druk de grond rustig aan rondom het plantje.

Reviews

0 from 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Flower-up Set van 3 Magnolia 30-40 cm
€ 27,99
Flower-up Set van 3 Magnolia 30-40 cm
Flower-up Set van 3 Magnolia 30-40 cm
2-3 werkdagen levertijd
Toevoegen aan winkelwagen

Bekeken

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking