Klantenservice
0
Sluiten

Pacific Special Edition Sup Board - GRATIS Waterproof telefoonhoesje - Compleet Sup Pakket - Extra Stevig - 285 cm - max 100 kg - Roze

Merk: Pacific

Productomschrijving

Ontdek de sensatie van suppen met het Pacific SUP Board, een opblaasbaar model dat perfect is voor zowel beginners als gevorderde peddelsurfers. Dit board combineert gebruiksgemak met topprestaties en wordt geleverd als een complete set, inclusief peddel, pomp, en draagtas. Het uitklappen, oppompen en te water laten van het board is een fluitje van een cent, zodat je snel kunt starten met je avontuur op het water.

Inclusief GRATIS waterproof telefoonhoes!

Complete Pacific SUP-set, ideaal voor alle niveaus van peddelsurfers:

Ideaal voor beginners en kinderen
Perfect voor beginners en kinderen, dit SUP Board is ontworpen met de nieuwkomer in gedachten. De afmetingen en vormgeving bieden een stabiel platform dat nieuwe gebruikers helpt vertrouwen op te bouwen tijdens het suppen. Het compacte formaat en de dikte zorgen voor extra stabiliteit, wat het ideaal maakt voor lichtere peddelaars en jonge gebruikers, en daarmee een uitstekende keuze voor gezinnen. Bovendien laat de dual action handpomp het board snel en moeiteloos opblazen.

Wendbaar en veelzijdig voor diverse wateractiviteiten
Wendbaar en geschikt voor diverse wateractiviteiten, dit SUP Board blinkt uit in flexibiliteit. Of je nu rustig peddelt op een stil meer of soepel door licht golvend water manoeuvreert, het kleinere formaat van het board vergemakkelijkt de besturing op verschillende wateroppervlakken en biedt de veelzijdigheid die nodig is om te genieten van diverse soorten wateractiviteiten.

Compact Design
Het compacte ontwerp van het SUP Board verbetert niet alleen het gemak waarmee het gedragen en opgeslagen kan worden, maar verhoogt ook de algehele prestaties op het water. Dit kleinere formaat is bijzonder geschikt voor golvend water, waar grotere boards vaak moeite hebben met het behouden van controle.

Inclusief compleet SUP pakket
Dit SUP Board komt met een compleet pakket aan accessoires, waaronder een peddel, middenvin, enkelkoord, reparatieset, en pomp, samen met het supboard zelf en een duidelijke handleiding. Met deze complete set ben je volledig uitgerust voor een fantastische dag op het water.

Kenmerken:

  • Hoog wendbare vormgeving: Met een lengte van 305 cm, biedt dit board uitstekende manoeuvreerbaarheid en reactiviteit.
  • EVA anti-slip bekleding: Zorgt voor optimale grip en comfort tijdens het suppen.
  • Veelzijdigheid met vinnen: Uitgerust met zowel vaste als afneembare vinnen voor verschillende watercondities.
  • Veilig en handig: Inclusief een veiligheidskoord (SUP-leash) en een net voor het veilig vervoeren van een waterdichte tas.
  • Efficiënte handpomp: Grote 2.2L handpomp met een geïntegreerde PSI-meter voor snel en gemakkelijk oppompen.
  • Robuuste bouw: Vervaardigd met schokbestendig dropstitch en gelijmd PVC voor duurzaamheid.

Productspecificaties:

  • Afmetingen: 285 x 71 x 10 cm, ontworpen voor individueel gebruik met een maximale belasting van 100 kg.
  • Verstelbare peddel: Aluminium peddel aanpasbaar van 170 cm tot 210 cm, geschikt voor gebruikers van verschillende lengtes.
  • Transportgemak: Inclusief een polyester rugtas van 10 kg en 80 x 35 cm voor eenvoudige draagbaarheid.
  • Opblaaslimiet: Opblaasbaar tot maximaal 1 bar / 15 PSI.
  • Kleur en ontwerp: Stijlvolle en functionele vormgeving, perfect voor zowel recreatieve tochten als intensieve workouts.

Suppen is niet alleen een leuke en ontspannende activiteit, maar ook een uitstekende workout voor het hele lichaam. Het Pacific SUP Board is ideaal voor zowel nieuwkomers in de sport als ervaren peddelsurfers die willen genieten van de natuur op rivieren of meren. Met het meegeleverde elastische koord kun je gemakkelijk persoonlijke items of wat bagage meenemen tijdens je tocht op het water. Stap nu in de wereld van suppen en bereid je voor op een zomer vol avontuur en plezier met het Pacific SUP Board!

Reviews

0 from 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Anderen bekeken ook

Pacific Special Edition Sup Board - GRATIS Waterproof telefoonhoesje - Compleet Sup Pakket - Extra Stevig - 285 cm - max 100 kg - Roze
€ 189,-
Pacific Special Edition Sup Board - GRATIS Waterproof telefoonhoesje - Compleet Sup Pakket - Extra Stevig - 285 cm - max 100 kg - Roze
Pacific Special Edition Sup Board met GRATIS Waterproof telefoonhoesje - Extra Stevig - 285 cm - Tot 100 kg - Roze
Op werkdagen vóór 17:00u besteld. Volgende dag in huis!
Toevoegen aan winkelwagen

Bekeken

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking