Klantenservice
0
Sluiten

Victor Muizenval - Hout

Productomschrijving

De klassieker onder de houten muizenvallen mag deze klapval van Victor wel worden genoemd. Het blokje kaas waar een lichte lokstof in is verwerkt zorgt ervoor dat de muis zich voelt aangetrokken. Om het extra aantrekkelijk te maken kunt u altijd gebruik maken van een klein beetje extra lokstof zoals provoke.

Houten muizenval Victor

Al jaren lang is de houten muizenval Victor een begrip in de ongediertebestrijding. Het ogenschijnlijk simpele valletje is namelijk bijzonder effectief. Het gele plaatje in de vorm van een plakje kaas is voorzien van een lokstof. De lokstof zorgt ervoor dat de muis zich aangetrokken voelt tot de val. U kunt dit nog aantrekkelijker maken door een beetje extra lokstof zoals bijvoorbeeld Provoke toe te voegen.

Productkenmerken:

  • Eenvoudig te plaatsen muizenval met voorgegoten aas
  • Verlengde trekkerbasis voor de meest toonaangevende vangstpercentages
  • Eenvoudig weg te gooien - gooi de val weg na een vangst
  • Milieuvriendelijk gemaakt van Forest Stewardship Council® gecertificeerd hout

De plaatsing

Een goede plaatsing van de houten muizenval Victor is cruciaal om de muis succesvol te kunnen vangen.Om te bepalen waar u de val het beste neer kunt zetten moet u eerst weten waar de muis zich gewoonlijk bevind. U kunt dit doen door te kijken waar de uitwerpselen van de muis liggen of waar u eventuele knaagschade heeft.

De uitwerpselen van de muis lijkt een beetje op hagelslag en is ongeveer 3 tot 8 mm groot.

Indien u twijfelt over de looproute die de muis aflegt kunt u altijd gebruik maken van bakmeel. Dit strooit u op de grond en zal vervolgens exact zien waar de muis gelopen heeft. Doordat muizen gebruikelijk dezelfde route afleggen kunt u dit bestempelen als een goede locatie voor de val.
Zorg er wel voor dat de muizenval altijd tegen de wand of in een rustig hoekje wordt geplaatst. Dit geeft het beste resultaat.

Reviews

0 from 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Victor Muizenval - Hout
€ 1,99
Victor Muizenval - Hout
Toevoegen aan winkelwagen

Bekeken

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking