Klantenservice
0
Sluiten

Victor Kill & Seal Muizenval

Productomschrijving

De Kill & Seal muizenval is uitermate geschikt voor het hygiënisch af vangen van een muis. U kunt dit product gemakkelijk gebruiken door het simpele afspansysteem van deze val. Door simpelweg een klein beetje pindakaas of chocopasta aan de binnenkant van dit product te plaatsten lokt u de muizen naar binnen. Als u de muis heeft gevangen zal de val dichtklappen waardoor alle eventuele vlooien en/of teeken in de val zullen blijven. U kunt na de vangst het geheel in de prullenbak deponeren.

de Kill & Seal muizenval van Victor is een muizenval met een unieke gebruik vriendelijkheid. U kunt de muizenval spannen door de rode hendel naar beneden te halen. Er zit lokstof in de val maar u kunt dit zelf vervangen mocht dat nodig zijn. Voor optimaal gebruik van de muizenval raden wij aan om een klein beetje pindakaas te gebruiken. Wat nog beter werkt is provoke. Dit is een lokstof die speciaal gemaakt is voor muizen en ratten. In de verpakking zitten 2 vallen. Wij raden aan de vallen langs een muur te zetten in de ruimte waar u de muizen of keutels gezien heeft. Muizen lopen vaak de zelfde routes en het liefst langs muren.

Het unieke aan de val is dat er een deurtje in zit. Als u een muis vangt zal het deurtje dicht klappen waardoor bijvoorbeeld vlooien en teken die de muis eventueel bij zich droeg geen kant  op kunnen. Ook zal de stank een stuk minder zijn. De inhoud van de val kunt u vervolgens makkelijk in een vuilnisbak deponeren.

Reviews

0 from 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Victor Kill & Seal Muizenval
€ 15,99
€ 11,99
Victor Kill & Seal Muizenval
Victor Kill & Seal Muizenval
Toevoegen aan winkelwagen

Bekeken

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking