Klantenservice
0
Sluiten

Polisport - Baby Helm - 44-48cm - Licht roze

Merk: Polisport

Productomschrijving

Een helm ontworpen voor de eerste rit van je baby Mooi, licht en zeer comfortabel, deze helm heeft een uitgebreide beschermingszone voor volledige bescherming van je baby, evenals een insectennet aan de binnenkant en 6 koelopeningen. Met een eenvoudig vergrendelingssysteem en een verstelbaar 3-punts veiligheidsharnas, beschikt de helm ook over wasbare vullingen.

Productspecificaties:

 • Uitgebreide beschermingszone
 • Wasbare vulling
 • Ontworpen voor kleine hoofden
 • Verstelbare driepunts veiligheidsriem
 • Grootte: 44-48 cm - 17.32-18.89
 • Gewicht: 190 gram
 • Koelopeningen: 6

  Deze helm is getest en gekeurd volgens de Europese norm EN1078 - Helmen voor pedaalfietsers en voor gebruikers van skateboards en rolschaatsen.. De helm moet uit de buurt van warmtebronnen worden gehouden (laat hem niet in de auto of op een andere plaats liggen die direct of indirect wordt blootgesteld aan zonnestraling). Hoge temperaturen leiden tot de achteruitgang van de helm en bijgevolg verlies van zijn eigenschappen (namelijk de absorptie van energie); dit betekent dat het van elke garantie van Polisport valt. De maximale temperatuur waaraan de helm kan worden blootgesteld, is 50 ° C (112 ° F);
  De helm mag alleen met water en een zachte doek worden schoongemaakt. Het gebruik of de toepassing van sprays of reinigingsmiddelen, chemische stoffen (inclusief ammoniak) en oplosmiddelen kunnen leiden tot de achteruitgang van de eigenschappen van de helm (en het verlies van de garantie).

Reviews

0 from 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Anderen bekeken ook

Polisport - Baby Helm - 44-48cm - Licht roze
€ 12,99
Polisport - Baby Helm - 44-48cm - Licht roze
Polisport - Baby Helm - 44-48cm - licht roze
Op werkdagen vóór 17:00u besteld. Volgende dag in huis!
Toevoegen aan winkelwagen

Bekeken

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking