Klantenservice
0
Sluiten

Mesto Drukspuit 3232 EM - 5 L

Productomschrijving

De MESTO-drukspuit is de ideale hulp voor huis en tuin en is bij uitstek geschikt voor de toepassing van azijnzuurhoudende gewasbeschermingsmiddelen. Het biedt veel comfort, zoals een sproeischerm om de gewassen te beschermen.

  • Geïntegreerde invoertrechter
  • Ergonomische afsluiter
  • Grote veilige staanplaats

Het allround gereedschap van zijn klasse!

Met functionele 5 liter container en 3 bar werkdruk. De soepel lopende kunststof pomp heeft een ergonomische pomphendel. De drukspuit is zeer stabiel en biedt een eenvoudige drukontlasting en lediging, evenals een geïntegreerde vultrechter. Daarnaast is de 3232EM zijwaarts verplaatsbaar, heeft een 1,3 m lange slang en een 50 cm lange kunststof sproeibuis die 360° kan worden gedraaid met een messing holle kegelbuis met een boring van 1,1 mm, die in de praktische houder kan worden opgeborgen. De ergonomische vorm van de afsluitklep ondersteunt het werken zonder vermoeidheid en de comfortabele uitlijning van de sproeier zorgt voor doelgericht en ontspannen sproeien. De gemakkelijke toegang, de zeer goede grip van de moer en de gebruikersvriendelijke schroefdraad maken de bevestiging van de slang zeer eenvoudig. Het apparaat is uitgerust met een sproeibescherming en EPDM-afdichtingen en is bij uitstek geschikt voor azijnzuurhoudende onkruidbestrijdingsmiddelen.

Categorieën: huis, tuin, schoonmaken, desinfectie, hygiëne

toepassingen: Versterken, reinigen, ontsmetten, bevochtigen van planten

takken: Tuinbouw & Landschapsarchitectuur, Industrie, Schoonmaak, Huis & Tuin, Bosbouw & Landbouw, Fruitteelt & Wijnbouw

Reviews

0 from 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Mesto Drukspuit 3232 EM - 5 L
€ 39,99
€ 33,99
Mesto Drukspuit 3232 EM - 5 L
Mesto Drukspuit 3232 EM - 5 L
Toevoegen aan winkelwagen

Bekeken

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking