Klantenservice
0
Sluiten

Kinzo Kookbrander- campinggas 190g

Productomschrijving

Of je nu een blik voedsel opwarmt of een 1-pansgerecht klaarmaat, dit campingkooktoestel op gas is ideaal voor een outdoor trip of op de camping. Het 1-pits kooktoestelletje van Kinzo werkt op gascatridges (let op: niet bijgesloten). Je klikt en schroeft het gaspatroon heel eenvoudig in de houder aan de onderkant van het gastoestelletje.

Eenvoudig in gebruik

Dit campingkooktoestel is eenvoudig in gebruik. Je draait de knop van het gas open, houdt er een aansteker of brandende lucifer bij en het vuur gaat aan. Je kunt het vuur zelf regelen door de gastoevoer hoog of laag te zetten met de gastoevoerknop.

Met stevig handvat

Tijdens het koken blijft het toestelletje zeer stabiel staan. Ook op een wat onregelmatige ondergrond in de natuur. Dit is te danken aan de breed uitlopende basis met extra standrand. De campinggasbrander is verder uitgerust met een stevig handvat dat je met 1 hand kunt vasthouden tijdens het koken. Ook kun je het toestel er gemakkelijk mee verplaatsen. Pannen staan ook stevig dankzij het extra kookrekje dat op de brander past.

Waarschuwing: Deze campinggasbrander mag alleen gebruikt worden met gascartridges van het type C200/type200 conform EN417. Pogingen om andere gasflessen aan te sluiten, kunnen gevaarlijk zijn. Alleen gebruiken in goed geventileerde ruimtes. Gascartridges niet meegeleverd.

Specificaties:

  • Vermogen: 900°C / 1.2kW
  • Eenvoudig en mobiel buitenshuis koken
  • Aanpasbare vlam
  • Met stevig handvat
  • Kookrekje: (diagonaalteken) 14 cm
  • Werkt op gascartridges C200/type200 conform EN417 (exclusief)

 

 

Reviews

0 from 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Kinzo Kookbrander- campinggas 190g
€ 34,99
€ 12,99
Kinzo Kookbrander- campinggas 190g
Kinzo Kookbrander- campinggas 190g
Toevoegen aan winkelwagen

Bekeken

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking