Klantenservice
0
Sluiten

Kemper - Gasbrander met Trolley en drukregelaar - Complete set - 10M Slang

Merk: Kemper

Productomschrijving

Kemper GRASBRANDER MET TROLLEY

De Kemper Grasbrander met Trolley is een complete kit die speciaal is ontworpen voor efficiënt en gemakkelijk onkruidbeheer. Met deze set kun je onkruid effectief verwijderen op grote oppervlakken in de landbouw. De kit bevat een onkruidbrander met automatische ontsteking, een 60 cm verlengstuk en een Ø 60 mm brander, een 10 meter slang, een drukregelaar voor de cilinder en een professionele trolley voor het transporteren van de gasfles (niet inbegrepen).

Kenmerken

  • Automatische ontsteking: De onkruidbrander is voorzien van een automatische ontsteking, waardoor je snel en gemakkelijk aan de slag kunt. Er is geen aparte aansteker nodig, waardoor het gebruiksgemak wordt vergroot.

  • Veelzijdig en efficiënt: Met het 60 cm verlengstuk en de Ø 60 mm brander kun je op een comfortabele hoogte werken en het onkruid effectief aanpakken. De brede brander zorgt voor een gelijkmatige en intensieve warmteverdeling, waardoor het onkruid snel verwelkt en afsterft.

  • Lange slang: De meegeleverde 10 meter slang biedt voldoende bewegingsvrijheid en flexibiliteit tijdens het werken. Je kunt gemakkelijk grote oppervlakken bestrijken zonder beperkt te worden door de lengte van de slang.

  • Drukregelaar voor cilinder: Met de meegeleverde drukregelaar kun je de gasdruk naar wens aanpassen. Hierdoor heb je volledige controle over de vlamintensiteit en kun je het onkruidbeheer nauwkeurig uitvoeren.

  • Professionele trolley: De kit wordt geleverd met een professionele trolley voor het veilig en gemakkelijk transporteren van de gasfles. De trolley is uitgerust met stevige wielen met een diameter van 200 mm, waardoor je moeiteloos kunt manoeuvreren, zelfs op oneffen terrein.

  • Geschikt voor verschillende gasflessen: De Kemper Grasbrander is geschikt voor gebruik met gasflessen van 3 tot 15 kg (niet inbegrepen). Hierdoor kun je de gasfles kiezen die het beste bij jouw behoeften past.

De Kemper Grasbrander met Trolley is een betrouwbare en handige oplossing voor het beheersen van onkruid op grote oppervlakken in de landbouw. Met de automatische ontsteking, het verlengstuk, de lange slang en de professionele trolley heb je alles wat je nodig hebt voor effectieve onkruidbestrijding. Bestel vandaag nog en ervaar het gemak en de efficiëntie van deze complete grasbranderkit.

Reviews

0 from 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Kemper - Gasbrander met Trolley en drukregelaar - Complete set - 10M Slang
€ 159,-
Kemper - Gasbrander met Trolley en drukregelaar - Complete set - 10M Slang
Kemper - Gasbrander met Trolley en drukregelaar - Complete set - 10M Slang
Toevoegen aan winkelwagen

Bekeken

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking