Klantenservice
0
Sluiten

Jacked HDMI splitter 1 in 2 uit 4K – HDMI extender - zwart

Merk: Jacked

Productomschrijving

Met de HDMI splitter van Jacked is het mogelijk om een HDMI signaal te splitsen zodat op verschillende schermen hetzelfde beeld te zien is. Ideaal als je bijvoorbeeld een groter publiek hebt bij een sport wedstrijd, een presentatie, een game avond of als je gewoon in 2 verschillende kamers het zelfde wil kunnen afspelen.

HDMI signaal versterker Last van slechtere beeldkwaliteit door te lange kabels. Steek de USB-c adapter in en de ingebouwde extender zal het signaal versterken zodat je in totaal wel 30 meter HDMI kabel kan gebruiken zonder in te hoeven leveren op beeldkwaliteit.

Scherm dupliceren De splitter met 1 ingang en 2 uitgangen zorgt ervoor dat het signaal uit bijvoorbeeld een laptop of digitale TV ontvanger wordt verdubbeld en tegelijkertijd op 2 verschillende schermen of projectors wordt afgespeeld. Let op !! Deze splitter is niet geschikt om bijvoorbeeld op 2 computer schermen tegelijk te werken of om tijdens het gamen voor 2 spelers een eigen scherm te creëren. Het is alleen mogelijk om hetzelfde beeld op meerdere schermen tegelijk te tonen.

4K Ultra HD resolutie De HDMI splitter ondersteund Ultra HD 4K resolutie en dit is met een kabel van 10 meter in en 20 meter uit zonder kwaliteitsverlies. Let wel op als je 2 beeldschermen met verschillende resoluties aansluit wordt de resolutie van het laagste scherm gebruikt. Dus als je 1 full HD en 1 Ultra HD scherm hebt zal voor beide schermen Full HD worden gebruikt.
Omdat de afstand tussen beide schermen zeer verschillend kan zijn is er geen HDMI kabel meegeleverd.

Reviews

0 from 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Jacked HDMI splitter 1 in 2 uit 4K – HDMI extender - zwart
€ 7,99
Jacked HDMI splitter 1 in 2 uit 4K – HDMI extender - zwart
Jacked HDMI splitter 1 in 2 uit 4K – HDMI extender - zwart
Toevoegen aan winkelwagen

Bekeken

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking