Klantenservice
0
Sluiten

Hozelock Multi Spray Starter Set

Merk: Hozelock

Productomschrijving

De Multi Spray maakt besproeien in de tuin nog comfortabeler en maakt het nog makkelijker om water te besparen.

De nieuwe trekker aan de voorkant, de ergonomische aan/uit-vergrendelknop en de debietregeling zijn allemaal zo geplaatst dat ze gemakkelijk met slechts één hand kunnen worden bediend, waardoor u direct toegang heeft tot alle functies die u nodig heeft.

De Hozelock Multi Spray is gemaakt van hoogwaardige materialen, wordt geleverd met een snelkoppeling voor snel wisselen tussen besproeiingsapparaten en is elke keer stevig bevestigd, zonder lekken.

De aan/uit-vergrendeling – houdt de trekker ingedrukt als u langere tijd wilt sproeien, zodat u de trekker niet ingedrukt hoeft te houden. Nu kunt u een groot gebied comfortabel besproeien zonder dat uw handen moe worden.

Met de soepele debietregeling kunt u snel de hoeveelheid water die wordt gesproeid wijzigen – duw de knop naar voren met uw duim voor maximale kracht, of trek de knop naar achteren om het waterverbruik met maximaal 50% te verminderen. Door te kiezen tussen een krachtige straal om schoon te maken of een zachte besproeiing voor bloemen, kunt u precies de juiste hoeveelheid water kiezen voor elke taak, terwijl u ook uw kwetsbaardere planten beschermt.

Vijf sproeipatronen – Kegel voor voorzichtig water geven, Krachtige straal voor schoonmaken, Snel vullen voor het vullen van emmers en gieters, Fijne roos voor voorzichtig water geven aan zaailingen en Vlak voor het afspoelen van zeepresten van auto’s.

Deze set bevat een buitenkraanstuk en een slangstuk om een slang op de kraan aan te sluiten. De set bevat ook een Aqua Stop-connector voor het snel bevestigen en verwijderen van het spuitpistool, zodat er altijd een lekvrije aansluiting is.

Reviews

0 from 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Hozelock Multi Spray Starter Set
€ 16,39
Hozelock Multi Spray Starter Set
Hozelock Multi Spray Starter Set
Op werkdagen vóór 17:00u besteld. Volgende dag in huis!
Toevoegen aan winkelwagen

Bekeken

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking