Klantenservice
0
Sluiten

Hozelock Auto Reel Flowmax Slangenhouder - 30 Meter

Productomschrijving

Productinformatie

Op zoek naar een extra stevige tuinslang die standaard verwerkt zit in een haspel? Een die je aan de muur kunt bevestigen en automatisch oprolt? Een die de kans op vieze handen en een in de knoop geraakte tuinslang aanzienlijk beperkt? Dan is de Hozelock AutoReel 28 meter (Ø 15 mm) Flowmax slanghaspel wellicht wat voor je.

De tuinslang die verwerkt zit in de Auto Reel is 28 meter lang en heeft een diameter van 15 mm. Het betreft een Hozelock Flowmax slang. Deze slang heeft wel 35% meer doorstroming dan een Select slang. Daarnaast is hij nóg sterker en duurzamer.

De Auto Reel is een muurhaspel met automatisch oprolmechanisme. Dit principe is vergelijkbaar met dat van een rolmaat. Je kunt de slang tot iedere gewenste lengte uittrekken. Deze heeft genoeg bewegingsruimte en knoopt of knikt niet. De slang gaat vanzelf geleidelijk weer terug de muurhaspel in wanneer je klaar bent.

Je kunt de Auto Reel plat tegen de muur klappen. De toevoerslang om de Auto Reel aan te sluiten op de buitenkraan is 2 meter lang. Alle bevestigingsmaterialen en koppelingen worden meegeleverd.

De Hozelock AutoReel 28 meter Flowmax slanghaspel stroomt dus extra goed door, is extra stevig, duurzaam, flexibel in gebruik, je hebt geen last van knopen of knikken en de slang zit automatisch altijd netjes opgeborgen. De Auto Reel dien je wel op een vaste plek te bevestigen; op maximaal 2 meter van de buitenkraan. Dit moet schikken binnen je tuinruimte.

Voordelen:

  • Extra stevige Flowmax slang met hoge waterdoorstroom-capaciteit
  • Uittrekbaar tot iedere gewenste lengte tot 28 meter
  • Genoeg bewegingsruimte om alle tuinhoeken te bereiken, zonder last van knopen of knikken
  • Slang zit altijd netjes opgeborgen
  • Inclusief koppelingen

Specificaties

Lengte slang: 28 + 2 m
Materiaal: Kunststof
Diameter slang: 15 mm

Reviews

0 from 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Hozelock Auto Reel Flowmax Slangenhouder - 30 Meter
€ 189,-
Hozelock Auto Reel Flowmax Slangenhouder - 30 Meter
Hozelock Auto Reel Flowmax Slangenhouder - 30 Meter
Toevoegen aan winkelwagen

Bekeken

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking