Klantenservice
0
Sluiten

Flower-up Set van 6 Vlinderstruiken 30-40 cm

Productomschrijving

Met deze vlinderstruik planten kweekt u binnenkort een mooie vlinderstruik. Wij adviseren om deze planten voor buiten gebruik te gebruiken. De planten hebben namelijk zo'n 6 zonuren per dag nodig. Wanneer u ze op een goede plek plant en ze goed verzorgt, kunt u na een jaar al genieten van uw zelfgekweekte bloemen.

Ze kunnen de winters doorstaan, maar het is toch aan te raden om de planten de eerste winter te beschermen tegen extreme vorst. Gebruik voor de bescherming bijvoorbeeld een vliesdoek, oude kledinglap, handdoek of plastic. De planten worden geleverd in een p9 kwekerspotje en zijn bij levering met potje ongeveer tussen de 30 en 40 cm afhankelijk van het product.

De vlinderstruik doet wat hij zegt, het aantrekken van vlinders. Deze genieten van de nectar die de vlinderstruik voortbrengt.
Vlinderstruiken groeien overal, echter is het van belang dat de struik voldoende zon krijgt.
Bloei periode is van juli tot en met september.


Snoeien
Voor de vlinderstruik is dit van groot belang. Het beste kunt u de vlinderstruik ieder jaar in het vroeg voorjaar ( na de nachtvorst ) tot 30 cm boven de grond snoeien. De vlinderstruik zal vanzelf weer een lengte van 1 meter gaan aannemen in dat datzelfde jaar en uitbundig gaan bloeien.
Inhoud pakket: 6 x Buddleja.
De producten zullen bij ontvangst tussen de 30 en 40 cm zijn inclusief kluit en pot gemeten


In ontvangst nemen van de planten
Wanneer u de planten in ontvangst neemt, is het wenselijk deze meteen te planten.
Lukt dit niet?
• Bedek de wortels en zet de plant in uw tuinhuis of garage.
• Laat een plant nooit onbeschermd tegen wind en regen buitenstaan.
• Zorg ervoor dat de wortels niet uitdrogen. Bijvoorbeeld door het potje met de wortels in een grote plastic zak te stoppen en vervolgens wat vochtige grond in deze zak te doen.
• Doe dit niet langer dan 1-2 dagen.
• Wij raden u aan om de producten buiten te planten. `s winters is het raadzaam om de planten binnen te zetten. Vanaf half mei kunnen ze gerust weer naar buiten. Begiet hem dan regelmatig en laat ze niet uitdrogen.
• Bij levering zullen de producten 30-40 cm zijn incl p9 potje. Dit verschilt per plant.
• Voordat u de producten plant laat u ze eerst een uur in lauw water zodat de wortels zich goed vol kunnen zuigen. Graag vervolgens een gat dat ruim genoeg is voor de wortels van de plant, ongeveer 1,5 keer de grootte van de kluit.
• Zorg ervoor dat de ent plaats niet onder de grond terecht komt. Dit is de plaats waar het ent ras en de onderstam in elkaar vergroeien.
Vul het gat op met ongeveer 5 liter potgrond, terwijl u af en toe beweegt met de plant zodat de wortels goed contact maken met de grond.
• Druk de grond rustig aan rondom de vlinderplant.

 

Reviews

0 from 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Flower-up Set van 6 Vlinderstruiken 30-40 cm
€ 36,99
Flower-up Set van 6 Vlinderstruiken 30-40 cm
Flower-up Set van 6 Vlinderstruiken 30-40 cm
2-3 werkdagen levertijd
Toevoegen aan winkelwagen

Bekeken

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking