Klantenservice
0
Sluiten

Flower-up Set van 4 Klimrozen

Productomschrijving

Met deze klimrozen kweekt u binnenkort een mooie rozenstruik. Wij adviseren dit product buiten te planten. De planten hebben namelijk zo'n 6 zonuren per dag nodig. Wanneer u ze op een goede plek plant en goed verzorgt, kunt u na een jaar al genieten van uw zelfgekweekte bloemen.

Ze kunnen de winters doorstaan, maar het is toch aan te raden om de planten de eerste winter te beschermen tegen extreme vorst. Gebruik voor de bescherming bijvoorbeeld een vliesdoek, oude kledinglap, handdoek of plastic. De planten worden geleverd in een p9 kwekerspotje en zijn bij levering met potje ongeveer tussen de 30 en 40 cm afhankelijk van het product. Wanneer u ze plant, worden de plantjes groter. Hoe groot precies, verschilt per rozenplant.

Rozen houden van veel voeding en een rijke grond. Bij het aanplanten van rozen is dit gegeven al heel belangrijk. Als de rozen eenmaal groeien blijven ze om voeding vragen. Het bloeien kost de roos veel energie.
Het voorjaar is een ideaal moment om de roos te voorzien van extra voeding. De wortels beginnen steeds meer voedingsstoffen op te nemen uit de grond. Meststoffen worden dus meteen benut. Strooi de korrels rondom de basis van de plant bij wisselvallig weer. Bij regen valt de korrel meteen uiteen en komen de voedingsstoffen vrij.
In de zomer is het belangrijk bij doorbloeiende rozen de verwelkte rozen weg te knippen. Dit zorgt voor extra stimulans beter door te bloeien.


Inhoud pakket:

  • 2 x Paul's Scarlet, 1 x Golden Rain, 1 x Parade
  • De producten zullen bij ontvangst tussen de 35 en 40 cm zijn inclusief kluit.


In ontvangst nemen van de planten
Wanneer u de planten in ontvangst neemt, is het wenselijk deze meteen te planten.
Lukt dit niet?
• Bedek de wortels en zet de plant in uw tuinhuis of garage.
• Laat een plant nooit onbeschermd tegen wind en regen buitenstaan.
• Zorg ervoor dat de wortels niet uitdrogen. Bijvoorbeeld door het potje met de wortels in een grote plastic zak te stoppen en vervolgens wat vochtige grond in deze zak te doen.
• Doe dit niet langer dan 1-2 dagen.
• Wij raden u aan om de producten buiten te planten. `s Winters is het raadzaam om de planten binnen te zetten. Vanaf half mei kunnen ze gerust weer naar buiten. Begiet hem dan regelmatig en laat ze niet uitdrogen.
• Bij levering zullen de producten 30-40 cm zijn inclusief p9 potje. Dit verschilt per plant.
• Voordat u de producten plant, laat u ze eerst een uur in lauw water zodat de wortels zich goed vol kunnen zuigen. Graag vervolgens een gat dat ruim genoeg is voor de wortels van de plant, ongeveer 1,5 keer de grootte van de kluit.
• Vul het gat op met ongeveer 5 liter potgrond, terwijl u af en toe beweegt met de plant zodat de wortels goed contact maken met de grond. Advies om de rozenplant direct bij een haag of schutting te plaatsen aangezien we het hier hebben over klimrozen.
• Druk de grond rustig aan rondom het rozenplantje.

Reviews

0 from 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Flower-up Set van 4 Klimrozen
€ 38,99
Flower-up Set van 4 Klimrozen
Flower-up Set van 4 Klimrozen
2-3 werkdagen levertijd
Toevoegen aan winkelwagen
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »