Klantenservice
0
Sluiten

Costway Opblaasbare Kerstman - MET Slee En Led-verlichting - 180 cm

Merk: Costway

Productomschrijving

De kerstman rijdt op een rendierslee en brengt cadeautjes om kinderen op te vrolijken! 

Zodra u de decoraties in de tuin heeft geplaatst, voegt u veel plezier toe aan de feestdagen. Bovendien maakt het verlichte ontwerp de decoratie zelfs 's nachts indrukwekkend en aantrekkelijk voor kinderen en buren, waardoor een warme en vrolijke sfeer ontstaat die iedereen met pure vreugde zal brengen. De installatie kan niet eenvoudiger, omdat de blazer al aan de opblaasbare decoratie is bevestigd. Dus alles wat je hoeft te doen is dicht te ritsen en in te pluggen. Ook als je de decoratie winddicht wilt maken, zijn er touwen en grondpinnen om te helpen. Tijdens de kerstperiode blijven de kerstversieringen in goede staat.

Kenmerken:

 • Perfecte kerstversiering: Geïnspireerd door kerstverhalen en tekenfilms, is de opblaasbare decoratie ontworpen in een thema-look van de kerstman die een rendierslee bestuurt, samen met 2 pinguïns en verschillende geschenkdozen. Het lijkt erop dat de kerstman in je tuin zal landen en het geschenk aan de kinderen zal overhandigen.
 • Fantastische LED-verlichting: aangezien de meeste verhalen 's nachts plaatsvonden, moeten de kerstversieringen zelfs in het donker zichtbaar zijn om de aandacht van mensen te trekken. Daarom is het kerstmandecor uitgerust met 5 LED-binnenlampen die een geweldig effect creëren en de kerstsfeer in het gezin verspreiden.
 • Probleemloze installatie: met een ingebouwde krachtige blazer duurt het slechts ongeveer 1 minuut om de kerstversieringen op te blazen. Voordat u de stekker in het stopcontact steekt, moet u eerst de onderste ritssluiting sluiten om luchtlekkage te voorkomen. Aan de andere kant loopt de rits ook snel leeg wanneer deze wordt geopend om het apparaat snel leeg te laten lopen.
 • Uitstekende stabiliteit: 2 touwen en 6 grondpennen zijn aanwezig om de opblaasbare decoratie te stabiliseren als het buiten winderig is. Dan kun je hem in de tuin laten staan ​​zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat de decoratie door de wind wordt weggeblazen. Daarnaast is de rendierslee voorzien van 2 zandzakken die hem stabiel houden
 • Perfecte maat en brede toepassing: De gigantische kerstversiering met een lengte van 180 is geschikt voor binnen- en buitendecoratie. Het heeft ook een netsnoer van 3 m voor flexibele plaatsing. Dankzij het zeer sterke en waterdichte polyesterweefsel is de opblaasbare kerstmandecoratie duurzaam tijdens de kerstperiode.

Specificaties:

 • Kleur: kleurrijk
 • Materiaal: polyesterweefsel
 • Totale afmetingen: 180 x 110 x 155 cm (L x B x H)
 • Nettogewicht: 1,6 kg

Omvang van levering:

 • 1 x Opblaasbare kerstversiering
 • 2 x Touwen
 • 6 x Grondpennen
 • 1 x Instructies

Reviews

0 from 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Costway Opblaasbare Kerstman - MET Slee En Led-verlichting - 180 cm
€ 79,99
Costway Opblaasbare Kerstman - MET Slee En Led-verlichting - 180 cm
Costway Opblaasbare Kerstman - MET Slee En Led-verlichting - 180 cm
7 Werkdagen Levertijd
Toevoegen aan winkelwagen

Bekeken

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking