Klantenservice
0
Sluiten

Coast Magnetische Ballen & Staven Set Educatieve Set - 88 Stuks - Kleurrijk

Merk: Coast

Productomschrijving

Onze magnetische ballen en staven set is een perfecte keuze voor ouder-kind interactie.

Het wordt geleverd met 18 lange staven, 32 korte staven, 16 gebogen staven, 22 ballen en 1 opbergdoos. Kinderen kunnen de ballen en staven gebruiken om verschillende modellen te maken. U kunt de opbergdoos gebruiken om het gemakkelijk te dragen en op te bergen. Bovendien maken het sterke magnetisme en het gemakkelijk vast te pakken ontwerp het gemakkelijk aan te sluiten en los te koppelen. De afgeronde randen beschermen de kinderhandjes. Bovendien is de set gemaakt van ABS-materiaal, duurzaam, niet-giftig en veilig in gebruik. De bal is meer dan 3 cm. Kinderen zullen hem niet per ongeluk inslikken. Verder is het ideaal voor de woonkamer, speelkamer, kinderkamer, kleuterschool, enz. De magnetische set kan de creativiteit en verbeelding van kinderen bevorderen. Aan de andere kant is het gunstig voor het logische vermogen van kinderen, kleurenkennis, nieuwsgierigheid en denken.

 

Attributen:

Interessante speelgoedset: 88 stuks magnetische ballen en staven set bestaat uit 18 lange staven, 32 korte staven, 16 gebogen staven en 22 ballen. Bovendien, wij ontwerpen het ook met heldere kleuren (oranje, donkergroen, lichtgroen, roze, roze rood, hemel-blauw en donkerblauw), die de ogen van kinderen kunnen vangen. Kinderen kunnen het gebruiken om verschillende 2D of 3D structuren te ontwerpen.

Sterk Magnetisme: Ontworpen met slimme ingebedde magneten, kunnen onze magnetische staven stevig hechten aan de ballen, waardoor de gebouwde modellen niet gemakkelijk in te storten zijn. Na het vastmaken aan de ballen, kunnen de kinderen de kleurrijke staven willekeurig draaien, wat de verbeelding en creativiteit van het kind inspireert.

Veilig ABS Materiaal: Onze magnetische staven en ballen set is gemaakt van premium ABS materiaal, dat duurzaam en niet giftig is. Het gemakkelijk vast te pakken ontwerp biedt veel gemak. De diameter van de ballen is meer dan 3 cm, zodat kinderen ze niet per ongeluk kunnen inslikken. Afgeronde randen kunnen ook voorkomen dat ze krassen oplopen.

Brede toepassing en gemakkelijk op te bergen: Onze speelgoedset is geschikt voor baby's en peuters. De opbergdoos maakt het gemakkelijk te dragen en op te slaan. De kinderen kunnen van de bouwpret op verschillende plaatsen genieten, zoals woonkamer, speelkamer, de kamer van het kind en kleuterschool. Wanneer het niet in gebruik is, kunnen kinderen alle accessoires in de opbergdoos stoppen en opbergen waar ze maar willen.

Perfect cadeau voor kinderen: De magnetische bouwset biedt verschillende DIY-modellen voor kinderen om te bouwen. Het helpt niet alleen om de creativiteit en verbeelding van kinderen te ontwikkelen, maar bevordert ook hun logica, kleurenkennis, nieuwsgierigheid en denken. Het is dus een perfect cadeau voor uw kinderen (ouder dan 3 jaar).

 

Kenmerken:

Inclusief 18 lange staven, 32 korte staven, 16 gebogen staven, 22 ballen en 1 opbergdoos

Meerdere kleurrijke staven en ballen om verschillende 2D en 3D modellen te bouwen

ABS van hoge kwaliteit voor veilig en langdurig gebruik

Slimme ingebouwde magneten voor sterk magnetisme

Gemakkelijk vast te pakken ontwerp en ronde randen voor veel gemak en veiligheid

Perfecte cadeau voor kinderen vanaf 3 jaar

Ideaal voor liefdevolle kamer, kinderkamer, speelkamer en kleuterschool

Voordelen kinderen 'creativiteit, verbeelding, logica vermogen, kleur cognitie, nieuwsgierigheid en denken

Specificaties

Kleur: getoond op de Foto

Materiaal: ABS

Afmeting van Opbergdoos: 30 cm x 7 cm x 22 cm (L x B x H)

Afmetingen van elke lange staaf: 8,7 cm x 1,6 cm (L x D)

Afmetingen van de korte staven: 5,2 cm x 1,6 cm (L x D)

Afmetingen van elke gebogen staaf: 7,1 cm x 1,6 cm (L x D )

Diameter van elke bal: 3,4 cm

Bruto gewicht: 1,2 kg

 

Pakket omvat:

18 x lange staven

32 x Korte staven

16 x gebogen staven

22 x Ballen

1 x Opbergdoos

1 x Instructie

Reviews

0 from 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Coast Magnetische Ballen & Staven Set Educatieve Set - 88 Stuks - Kleurrijk
€ 35,99
Coast Magnetische Ballen & Staven Set Educatieve Set - 88 Stuks - Kleurrijk
Coast Magnetische Ballen & Staven Set Educatieve Set - 88 Stuks - Kleurrijk
3-5 werkdagen levertijd
Toevoegen aan winkelwagen

Bekeken

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking