Klantenservice
0
Sluiten

Benson handlier 6 meter met riem - 800 LBS/363 kg

Merk: Benson

Productomschrijving

Maak van je zware trekklussen een licht karwei met deze handlier van Benson Tools. De lier heeft een trekkracht van 363 kg (800 lbs) en is ideaal voor bevestiging op voertuigen, zoals de aanhangwagen, pick-up truck of boottrailer. De lier heeft een achterwaartse en voorwaartse ratelstand, vrijloop voor het snel af- en oprollen van de band en een handig blokkeermechanisme om de band op elke gewenste lengte vast te zetten.

De handlier wordt geleverd inclusief stevige kunststof band van 6 meter lang. Deze is in tegenstelling tot een staalkabel niet gevoelig voor roest en verkleint bovendien de kans op beschadigingen aan de lading en het voertuig. De robuuste haak is voorzien van een veiligheidspal zodat de lading niet onverwachts losschiet.

De handlier dient met drie bouten op een stevige ondergrond bevestigd te worden. De bodemplaat is voorzien van 4 schroefgaten, waarvan één sleufgat, zodat je de lier op verschillende manieren kunt vastzetten en dus geschikt is voor de meeste trailers en aanhangwagens. Let op! Deze lier is uitsluitend geschikt voor klussen waarbij ladingen (horizontaal) getrokken worden, en is niet bedoeld om voorwerpen mee omhoog te hijsen.

Accessoires: 

  • Lierband 6 m (1st.) 
  • Steeksleutel (1st.)

Maximale trekkracht: 363 kg

Reviews

0 from 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Benson handlier 6 meter met riem - 800 LBS/363 kg
€ 27,99
€ 22,99
Benson handlier 6 meter met riem - 800 LBS/363 kg
Benson handlier 6 meter met riem - 800 LBS/363 kg
Toevoegen aan winkelwagen

Bekeken

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking