Klantenservice
0
Sluiten

Abus cilinder E60NP 30/30/04

Productomschrijving

De abus E60NP 30/30/04 beschikt over het SKG-keurmerk en is geschikt voor het politiekeurmerk Veilig Wonen. Is in mat vernikkeld.

De 30/30/04 cilinder is erg veilig doordat 8 hardstalen stiften de cilinder per kant beschermen tegen uitboren en boorbelemmering aan beide zijden hebben. Deze speciaal gevormde stiften bieden extra weerstand tegen diverse vormen van manipulatie

Standaard met gevarenfunctie: waardoor de cilinder ook aan de buitenzijde bedienbaar is als er aan de binnenzijde een sleutel in zit.

Elke individuele cilinder wordt met 3 sleutels geleverd. Deze sleutels hebben standaard een iets langere hals, waardoor ze tevens gebruikt kunnen worden in combinatie met veiligheidsbeslag met boor- en trekbeveiliging.

 

ABUS deurcilinders – kleine meesterwerken

De deurcilinder is het hoofdbestanddeel van iedere deur en heeft dus de hoogste prioriteit bij inbraakpreventie. Ondanks dat ze zo belangrijk zijn, hebben veel cilindersloten nog een verouderde techniek, zonder manipulatiebescherming, zonder nood- of gevarenfunctie, etc.

Tegenwoordig zijn de moderne deurcilinders hoogwaardige hightech-producten met een breed scala aan kwaliteitskenmerken. Elke cilinder is een klein meesterwerk dat in een uiterst nauwkeurig samenspel met body, stiften, kogels en veren zorgt voor een jarenlange betrouwbare vergrendeling.

ABUS cilinderslot - ontelbaar bewezen beveiliging

ABUS deurcilinders hebben zich al ontelbare keren bewezen en zijn volgens Duitse en Europese normen geproduceerd. Het assortiment reikt van basiscilinders tot aan integrale hightech-cilindersloten.

Reviews

0 from 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Abus cilinder E60NP 30/30/04
€ 23,49
Abus cilinder E60NP 30/30/04
Abus cilinder E60NP 30/30/04
Voor 17:00 besteld, morgen geleverd!
Toevoegen aan winkelwagen

Bekeken

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking